Cadou Cufăr Bouquet Raffiné

380,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cadou Cufăr Bouquet Raffiné adună fructe proaspete pe care le îmbrăcăm în ciocolată fină belgiană si flori parfumate. Un cadou unic pentru cea dragă ție, cea pe care o adori și care merită să primească totul.

Fiecare produs este unic, niciodată nu poate fi realizat identic, iar acest lucru face din acest cadou unul cu adevarat special și deosebit. Mai mult de atât, Cadou Cufăr Bouquet Raffiné, se poate personaliza așa cum dorești tu. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi si să găsim împreună varianta perfectă pentru tine.

Cadou Cufăr Bouquet Raffiné are în componență căpșuni, mure, zmeură si bezele gumate, toate îmbrăcate in ciocoltă belgiană, Callebaut. Nuanțele alese sunt de roz, lila, mov, auriu, ciocolată albă, cu lapte si neagră. Accentele de auriu sunt pentru un plus de efect, iar foița de aur comestibilă aduce un plus de rafinament. Toate acestea se pot modifica, astfel încât sa iasă cadoul potrivit pentru cea care urmează să îl primească in dar. Ne poți scrie pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta teșefonic pentru mai multe detalii si întrebări.

Daca totuși acest produs nu este ceea ce cauți sau depașește bugetul alocat, poti gasi aici alte variante:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/.

Comanda se poate livra doar in București si necesită minim 48 de ore înainte de data la care doriti livrarea produsul.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadou Cufăr Bouquet Raffiné”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *