Aranjament Căpșuni în Ciocolată Joyeux

260,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Aranjament Căpșuni în Ciocolată Joyeux este desertul personalizat și pregătit pentru petrecere sau pentru a fi oferit celui drag ție. Culorile vesele și alese în nuanțe potrivite, cu accente aurii, sunt cele ce dau viată ciocolatei și căpșunilor proaspete.

Aranjament Căpșuni în Ciocolată Joyeux adună peste 30 de căpșuni proaspete, glasate în cea mai fină ciocolată belgiană și sunt menite să îndulcească în cea mai frumoasă variantă petrecerea.

Cifrele sunt realizate manul din pastă de zahăr și se pot personaliza în funcție de dorințele tale. De asemenea chiar și culorile pot fi alese astfel încât să rezulte aranjamentul dorit.

Fie că alegi să îl faci cadou cuiva drag sau pur si simplu pentru a fi desertul petrecerii, aranjamentul cu capșuni în ciocolată este mereu alegerea potrivită. Dacă dorești o variantă personalizată ne poți scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic. Produsul necesita minim 48 de ore înainte de a fi livrat, însă dacă ai o urgență cel mai bine este să ne contactezi telefonic pentru a găsi împreună o soluție.

Produsul se poate livra catre persoana draga ție, iar acest lucru se poate face doar în Bucurețti sau în apropierea acestuia (Ilfov).

Găsești mai multe variante de unde te poți inspira chiar aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-personalizate/.

Alege un cadou sau un desert unicat, pregătit cu toată atenșia și priceperea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Căpșuni în Ciocolată Joyeux”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *