Cutie Căpșuni Minnie & Barcelona

160,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Căpșuni Minnie & Barcelona este cutia cu delicii care se adresează atât unei fetițe, cât și unui băiețel. Minnie și Mickey Mouse sunt două personaje foarte îndrăgite de către cei mici. De asemenea echipa de fotbal preferată se regăsește în această cutie și se potrivește cromatic de minune.

Cutie Căpșuni Minnie & Barcelona poate fi cadoul pentru o fetiță și un baiețel și este desertul perfect pentru cei doi. Personalizarea se face cu ajutorul printului comestibil pentru personajele Mickey și Minnie și cu figurine din pastă de zahăr pentru Barcelona. Bineînțeles că iubim ideea de a personaliza produsele, doar timp să avem, pentru că idei sunt nelimitate. Oricare ar fi personajul preferat, echipa de fotbal adorată, găsim cu siguranță produsul perfect pentru copii. Pentru produsul personalizat avem nevoie de cel puțin 3 zile pentru a putea pregăti detaliile.

Produsul prezentat se poate comanda cu minim 48 de ore înainte, iar acesta se poate livra doar în Bucrești și Ilfov. De asemenea, dacă ai întrebări sau doreși să personalizezi produsul, te rugăm să ne scrii pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro.

Pentru a te inspira, te invităm să vizualizezi colecția noastră de dulciuri chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-copii/

Alege un desert personalizat, sănatos și creat special pentru copiii tăi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni Minnie & Barcelona”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *