Aranjament Căpșuni în Ciocolată Magic Unicorn

340,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 72 ore

Descriere

Aranjament Căpșuni în Ciocolată Magic Unicorn este propunerea noastră pentru desertul aniversar și deosebit al copiulului tău. Ne place să personalizăm fiecare produs și pentru că ne plac poveștile magice am creat acest produs special pentru copii.

Culorile pastelate în nuanțe de roz, turqoise, lila și mov sunt puse și mai bine in valoare de accentele aurii și micile detalii magice ale unirnului. Figurina este și ea în variantă 100% comestibilă, fiind realizată din pastă de zahăr și asezată ca piesă centrală.

Aranjament Căpșuni în Ciocolată Magic Unicorn este un altfel de tort aniversar sau poate fi cadoul perfect pentru micuța care iubește această faptură miraculoasă.

Produsul se comanda cu minim 72 de ore înaite de data la care dorești să fie gata, iar acesta se poate livra doar în București și Ilfov. De asemenea poți alege să personalizezi acest produs și te poți inpira chiar de aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-copii/

Alege ca la petrecerea fetiței tale desertul să fie unul deosebit și pe care toți cei prezenți la petrecere îl vor adora. Alege o altă variantă în locul  clasicului tort aniversar. Dacă dorești o altă fugurină, cu o tematica diferită, nu ezita să ne contactezi. Putem realiza aproape orice tip de figurină și ne place să venim cu idei și propuneri pentru tine.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Căpșuni în Ciocolată Magic Unicorn”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *