Cutie Căpșuni în ciocolată logo Epiesa

160,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 96 ore

Descriere

Cutie Căpșuni în ciocolată logo Epiesa este varianta cadoului aniversar, cu delicii personalizate până la cel mai mic detaliu. Fie că dorești să mulțumești partenerilor tăi sau ai nevoie de un desert aniversar pentru compania ta, varianta aceasta este una potrivită. Tare ne place să ne jucăm cu ciocolata și mai ales atunci când avem de creat culori vii și apetisante, iar cele prezente în această cutie au fost exact așa cum ne-am dorit. Logo-ul Epiesa este și el în varianta comestibila, fiind prinntată pe o foaie din pastă de zahăr.

Delicioasele căpșuni au fost scaldate în cea mai fină ciocolată belgiană și colorate în nuanțele prezente în logo-ul epiesa. Cutie Căpșuni în ciocolată logo Epiesa este un produs unicat, însă il prezentăm pentru inspirația ta. Și dacă nu te-ai convins, aici găsești întreaga colecție cu astfel de produse: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-corporate/

Pentru acest timp de produs avem nevoie de cel putin 3-4 zile pentru a putea fi pregătit, deoarece durează destuș de mult până avem gata logo-ul. Dacă totuși ai o urgență, te rugăm să ne contactezi telefonic pentru a găsi varianta potrivită. Aceste produse se livrează doar în București și în Ilfov.

Așteptăm să ne contactezi pe adresa de email comenzi@joviebelle și împreună o să găsim cadoul tău personalizat așa cum iți dorești.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni în ciocolată logo Epiesa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *