Cutie Căpșuni în Ciocolată Farmacia Tei

85,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 72 ore

Descriere

Cutie Căpșuni în Ciocolată Farmacia Tei a fost varianta dulce a mățișorului pregătit pentru ziua de 8 Martie. Ne place să personalizăm produsele și cu atât mai mult ne face și mai mare plăcere când o facem pentru companii precum farmacia Tei. Mulțumim pentru încredere și pentru o frumoasă colaborare.

Cutie Căpșuni în Ciocolată Farmacia Tei este varianta personalizată cu logo-ul companiei, si el tot în variantă comestibilă. Un strop de alcool rafinat alaturi de căpșunile delicioase și dichisite în cea mai fină ciocolată belgiană, deliciul perfect.

Pentru ca produsele să fie gata în timp util, acestea se comanda cu minim 3-4 zile înainte de data de livrare. LIvrarea produselor noastre se poate face doar în București și Ilfov. Pentru o personalizare cu logo-ul companiei tale, avem nevoie de minim 4 zile pentru a fi gata. Așteptăm ideile și propunerile tale pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau telefonic la numarul afișat la contact.

Alege să trimiți un cadoul inedit și deosebit partenerilor tăi de afacere. Alege căpșunile învelite în ciocolată și personalizate cu logo-ul companiei tale.

Poți găsi mai multe variante chiar aici pe care le putem personaliza oricând:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

De asemenea, orice produs prezent pe site-ul nostru se poate personaliza, cu detaliile dorite de tine. Contacteaza-ne pentru o ofertă personalizată.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni în Ciocolată Farmacia Tei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *