Cadouri Corporate Craciun Stem Sure

75,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 94 ore

Descriere

Cadouri Corporate Craciun Stem Sure au fost deliciile pregătite pentru toți partenerii acestei frumoase echipe și companii. Peste 250 de cutii de diferite dimensiuni au fost pregătite pentru această ocazie. Toate cutiile au avut delicioasele căpșune în ciocolată, toate decorate tematic. Personalizarea fiecarei căpșunici s-a realizat cu ajutorul delicioasei ciocolate belgiene, colorate în nuanțele companiei. De asemenea, fiecare cutie a fost ambalata tot în culorile companiei și a avut atașat un greeting card.

Cadouri Corporate Craciun Stem Sure au fost pregătite cu toată atenția și dedicarea și au încântat toți partenerii companiei. Căpșunile au fost scăldate într-un strat generos de ciocolată belgiană și au avut un decor tematic de iarnă.

Pentru o ofertă personalizată te rugăm să ne contactezi din timp pentru a putea pregăti cu atenție toate detaliile. Ne poți scrie pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic.

Produsele se pot livra doar în București și Ilfov, livrarea fiind efectuată de către noi. Personalizarea produselor se poate face și cu ajutorul unui logo al companiei tale, prezent în toate cutiile pregătite.

Te poți inspira pentru cadoul tău vizualizând colecția chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Alege un cadou pentru craciun deosebit, personalizat și pregătit special pentru compania ta. De gust, aspect și partea logistică ne ocupăm chiar noi.

Prețul afișat face referire la cutia de 9 căpșune, iar pentru o comanda mare, prețul poate fi negociat în funcție de mai multe aspecte.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadouri Corporate Craciun Stem Sure”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *